Izglītības pārvalde aicina darbā Izglītības darba speciālistu

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde aicina darbā Izglītības darba speciālistu (profesijas kods 2422 42)

Piedāvājam:

  1. Interesantu, dinamisku darbu ar augstu patstāvības un atbildības līmeni saliedētā, uz klientu orientētā izglītības  profesionāļu komandā.
  2. Iespēju savienot pienākumus ar pedagoģisko darbu izglītības iestādē.
  3. Kvalitatīvu un daudzveidīgu profesionālo kompetenču pilnveidi.
  4. Atalgojumu 1200 EUR mēnesī, pilna darba likme (40 stundu darba nedēļa), darbinieka amats uz nenoteiktu laiku.

Pamatpienākumi:

  1. Koordinēt un uzraudzīt vienotas skolas ieviešanas procesa plānošanu, vadību, uzturēšanu un pilnveidošanu pašvaldības izglītības iestādēs.
  2. Pārraudzīt izglītības iestāžu un izglītojamo ģimeņu sadarbību izglītojamo individuālās izaugsmes veicināšanai, nodrošināt nepieciešamo metodisko atbalstu izglītības iestādēm un ģimenēm.
  3. Rūpēties par pirmsskolas un skolas pēctecību izglītojamā labākajās interesēs.
  4. Atbilstoši savai kompetencei iegūt, apstrādāt, analizēt datus, sagatavot un iesniegt priekšlikumus sistēmu, procesu, rezultātu pilnveidei.

Prasības:

  1. Augstākā pedagoģiskā izglītība.
  2. Darba pieredze izglītības jomā – vismaz 5 gadi.
  3. Pamatpienākumu veikšanai nepieciešamās zināšanas un prasmes.
  4. Pieredze un/vai tālākizglītība izglītības procesu, t.sk. projektu, vadībā un datu apstrādē tiks uzskatīta par priekšrocību.
  5. Valsts valodas prasme – Augstākā līmeņa 1. pakāpe (C1)

Iesniedzamie dokumenti:

  1. Dzīves gaitas apraksts (CV).
  2. Izglītību un tālākizglītību apliecinošie dokumenti.
  3. Motivācijas vēstule.

Pieteikuma iesniegšana līdz 2024. gada 27. jūnijam ieskaitot:

  1. Klātienē – Izglītības pārvaldē, Daugavpilī, Saules ielā 7, 1. stāvā;
  2. Ar elektronisko parakstu parakstītu – Izglītības pārvaldes e-adresē vai uz e-pastu izglitiba@ip.daugavpils.lv. Tālrunis uzziņām: 654 07435

Pamatojoties uz Eiropas Parlamenta un Padomes regulas (ES) 2016/679 par fizisko personu aizsardzību attiecībā uz personas datu apstrādi un šādu datu brīvu apriti,  Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde informē, ka pretendentu pieteikuma dokumentos norādītie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī sludinājuma norisi, un iepriekš minēto personas datu apstrādes pārzinis ir Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde. Lai iepazītos ar informāciju par personas datu apstrādi, aicinām apmeklēt tīmekļvietni: https://izglitiba.daugavpils.lv/daugavpils-pilsetas-izglitibas-parvaldes-privatuma-politika/

Piesakoties pretendents piekrīt savā pieteikumā norādīto datu apstrādei un uzglabāšanai 1 gadu pēc atlases noslēguma. Ja pretendents nevēlas, lai dati tiktu saglabāti, lūdzam to norādīt pieteikumā.