ES projekta rudens posms – sākušies semināri un konsultācijas

 20.11.2013.

Oktobrī sākās nākamais – praktiskais ES projekta „Psihosociālā atbalsta un palīdzības sniegšana Daugavpils un Daugavpils novada skolotājiem, sociālajiem darbiniekiem un ģimenēm ar bērniem” (līguma Nr. 2012.EEZ/PP/1/MIC/098/016) posms biedrībā „Psiholoģisko konsultāciju centrs „INTENCE””.—–
Tika organizētas un savu darbu uzsāka četras treniņsemināra „Tava dzīve – tavās rokās” grupas vecākiem, ar kuriem strādā divas psiholoģes – Ludmila Dijokiene un Linda Vingre.
Projektā vēlējās piedalīties ļoti daudzi. Potenciālajiem pretendentiem, kuri netika ierakstīti grupās šogad, būs iespēja piedalīties projekta aktivitātēs 2014.gada pirmajā pusgadā.
Nodarbības notiek vakaros – no pirmdienas līdz ceturtdienai, divās aktīvas komunikācijas stundās izzinot jaunu dzīves un sevis izpratnes līmeni.
Jau ir nokomplektētas semināra „Emocionālā izdegšanas sindroma profilakse” divas sociālo darbinieku grupas. Viena grupa 15.novembrī jau pabeidza darbu seminārā, bet otra sāks savu darbu no 4.decembra (vadīs – psiholoģe, psihoterapeite Olga Petkeviča).
2.novembrī darbu seminārā „Emocionālā izdegšanas sindroma profilakse” veiksmīgi pabeidza divas skolotāju grupas. Dalībnieki uzlādējās ar pozitīvo enerģiju darbam, iepazinās ar jauniem cilvēkiem un apguva nepieciešamās prasmes, lai palīdzētu sev un cilvēkiem apkārt.
Projekts „Psihosociālā atbalsta un palīdzības sniegšana Daugavpils un Daugavpils novada skolotājiem, sociālajiem darbiniekiem un ģimenēm ar bērniem” veiksmīgi turpina savu darbu, kas tika iesākts 2013.gada septembrī.

Šī publikācija ir izdota ar Eiropas Ekonomikas zonas finanšu instrumenta un Latvijas valsts finansiālu atbalstu. Par publikācijas saturu atbild biedrība „Psiholoģisko konsultāciju centrs „INTENCE””.

Informācijai:
Ludmila Dijokiene,
biedrības „INTENCE” vadītāja
27042690,
ljudmiladi@gmail.com

www.intence.lv