Daugavpils pilsētas 5.pirmsskolas izglītības iestādes pieredze eTwinning projektu īstenošanā

04.04.2014.

Piedaloties eTwinning projektā, Daugavpils pilsētas 5.pirmsskolas izglītības iestāde guva nenovērtējamu pieredzi un iespaidus.—–
2013.gada rudenī mēs sākām piedalīties eTwinning projektos. Pirmais mūsu projekts, kas deva iespēju dalīties savā pieredzē un uzzināt daudz interesanta, bija projekts „Colours and gifts in autumn”, kura mērķis ir pilnveidot zināšanas par apkārtējo vidi, gūt izpratni par citu tautu kultūras kopīgajām un atšķirīgajām iezīmēm, popularizēt savu un izglītības iestādes pieredzi.
Es vēlos atzīmēt, ka pirmsskolas vecuma bērni ar lielu prieku piedalījās projektā, katru reizi gaidīja jaunas projekta aktivitātes.
Mūsu piedalīšanās projektā ir apbalvota ar Nacionālo Kvalitātes sertifikātu. Bērni bija sajūsmā, kad mēs saņēmām kvalitātes sertifikātu par viņu darbu šajā projektā.
Tagad mēs esam iesaistīti mūsu otrajā projektā „A recipe book and traditional foods”, darbs pie tā veicina daudz pozitīvu emociju ikdienā.
Izsakām pateicību visiem projekta dalībniekiem par iespēju gūt jaunas idejas bērnu aktivitātēm un dalīties savā pieredzē un iesakām katram skolotājam, katrai iestādei izmantot iespēju piedalīties eTwinning projektos!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
5.pirmsskolas izglītības iestādes
pirmsskolas izglītības skolotāja
Tatjana Kovaļčuka