„Kaķu mammas” balvu ieguva mazais Reinis no Daugavpils

17.06.2014.

Š.g. 15.jūnijā Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā ar kaķu zīmējumu konkursa uzvarētāja apbalvošanu noslēdzās rotaļlietu meistares Innas Smirnovas darbu izstāde „Kaķu nams”. Par pūkainā mīluļa ieguvēju kļuva trīsgadīgais Reinis Lūkass Davidčuks no Daugavpils.—– 
Izstāde „Kaķu nams” Daugavpils Novadpetniecības un mākslas muzejā bija skatāma no š.g. 12.maija. Vairāk nekā mēneša garumā mazos un lielos daugavpiliešus un pilsētas viesus priecēja draiskulīgie, mīļie, nešpetnie un bezgala jaukie Innas Smirnovas darinātie runči, kaķēni un daiļās kaķenes. Vienlaikus norisinājās arī zīmējumu konkurss, kura rezultāti tika pasludināti izstādes noslēguma dienā, 15.jūnijā.
Kopā kaķu kuplo saimi papildināja 61 runča zīmējums. Noteikt labāko darbu bērnu krāšņo zīmējumu vidū nebija viegli, taču „kaķu mamma” – māksliniece Inna Smirnova – par uzvarētāju atzina mazo daugavpilieti, 12.pirmsskolas izglītības iestādes audzēkni Reini Lūkasu Davidčuku, kurš arī ieguva apsolīto balvu – jauko rotaļrunci, kas tagad apmetīsies uz dzīvi viņa mājās. Mazais Reinis bija ārkārtīgi priecīgs par iegūto balvu, kas kļūs par labu dāvanu puisēnam, kurš 1.jūlijā svinēs nu jau ceturto dzimšanas dienu.
Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejs pievienojas apsveikumiem un pateicas visiem talantīgajiem mazajiem muzeja apmeklētājiem, kuri vienmēr ir laipni gaidīti ciemos un aicināti apmeklēt arī citas interesantās izstādes. Uz tikšanos muzejā!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeja
komunikācijas un sabiedrisko attiecību galvenā speciāliste
Nataļja Ivanova
t.65424155, 20203713
natalja.ivanova@daugavpils.lv