Pirmsskolas izglītības iestādes „Spārīte” gatavība vasaras sezonai

03.06.2014.

Maija beigās 5.pirmsskolas izglītības iestādē „Spārīte” notika pilsētas pasākums – pieredzes apmaiņas pasākums vadītāju vietniekiem un pirmsskolas izglītības skolotājiem „Pastaigas laukumiņu noformēšana vasaras sezonai”.—–
Mums, pirmsskolas izglītības darbiniekiem, ir ļoti rūpīgi jāsagatavo attīstošā vide bērniem pastaigas laukumos vasaras periodam. Nepieciešams ievērot, kur teritorijā izvietot dažādās spēles: ar vēju, ūdeni, smiltīm, sporta un kustības spēles, sižeta lomu rotaļas, jāizdomā „stūrīši” mākslas nodarbībām, grāmatām, relaksācijai, pēdu masāžas taciņām.
Šogad īpašu uzmanību veltījām mini sakņu dārziem: pielietojot zināšanas un radošumu, pirmsskolas skolotājas izveidoja dažāda izmēra un formas sakņu dārzus un siltumnīcas.
Bērniem ir liels gandarījums un prieks stādīt sēklas, novērot to augšanu un savākt ražu. Tā tiek ieaudzināta ne tikai mīlestība un saudzīga attieksme pret dabu, bet arī cieņa pret savu dzimto zemi.
Mūsu radošais kolektīvs dalījās savā pieredzē ar citiem pirmsskolas iestāžu kolēģiem.
Pasākuma beigās notika bērnu un darbinieku zibakcija.
Izsakām lielu pateicību mūsu vecākiem par palīdzību un atbalstu! Tikai kopīgiem spēkiem mūsu bērnu dzīvi mēs varam padarīt interesantāku, košāku un radošāku!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
5.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Olga Guseva
t.65450488