Sveiciens absolventiem!

12.06.2014.

Mīļie absolventi!

Šķiet, pavisam nesen kādu mazu pirmklasnieku rokas nedroši vēra vaļā klases durvis, skaistā septembra rītā uzsākot skolas gaitas. Šķiet, tikai vakar pēdējais skolas zvans vēstīja, ka aizvien tuvāk ir kāds īpašs notikums…—–
Un nu klāt ir jūsu izlaiduma diena – skaista un saviļņojoša, priecīga un vienlaikus nedaudz skumīga. Ir pagājuši 12 skolas gadi – tik piesātināti, tik notikumiem bagāti. Skolas gadi ir bijis augšanas laiks – no zinātkāra pirmklasnieka līdz nopietnu gudrību pavēlniekam. Skolas laikā ir apgūtas zināšanas, iegūti labi un īsti draugi, attīstītas visdažādākās spējas un talanti. Katru dienu zināšanu ceļos jūs ir pavadījuši un palīdzīgu roku drošībai snieguši skolotāji, kuri vienmēr spējuši norādīt pareizo virzienu. Drošs atbalsts visos dzīves līkločos vienmēr ir bijuši un būs jūsu vecāki – mīloši, rūpīgi, spējīgi uzmundrināt un sniegt vislabākos padomus.
Izlaiduma diena ir brīdis vēlreiz atskatīties uz 12 gados piedzīvoto, pateikt kādu piemirstu vai sen gribētu, bet noklusētu „paldies”, sajust, cik šis laiks bijis skaists un nozīmīgs.
Tik īpašs ir skolas valsis, kas skan un aicina – tālāk dzīvē un jaunos ceļos, kas palīdzēs atrast īsto veidu, kā būt laimīgam. Lai izvēles brīvība vienmēr ir apzināta, pārdomāta un veiksmīga! Lai izdodas piepildīt sapņus un īstenot ieceres!

Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova