Izsludināta ierosinājumu pieņemšana Gada balvas piešķiršanai

11.09.2014.

Daugavpils pilsētas izglītības iestādēs strādā daudzi pedagogi – sava amata meistari, kuri ar savu talantu iedvesmo savus skolēnus augstiem sasniegumiem valstī un pasaulē, kuri ar savu darbību ir paraugs citiem kolēģiem.
Jau piekto gadu Daugavpils pilsētas dome piešķir apbalvojumu „Gada balva” vairākās nominācijās: izglītībā, kultūrā, sportā, tautsaimniecībā, veselības aizsardzībā un sociālajā aprūpē, sabiedriskajā darbībā.—– 
Aicinām novērtēt savu skolotāju ieguldījumu iestādes un pilsētas attīstībā un popularizēšanā un izvirzīt savus darbiniekus Daugavpils pilsētas domes apbalvojumam!
Iesniedzot ierosinājumu, ir jānorāda apbalvojamās personas vārds, uzvārds, darba vieta, ieņemamais amats vai nodarbošanās, nominācija, kādā ierosināts piešķirt Gada balvu, iesniedzēja – fiziskas personas vārds, uzvārds, ieņemamais amats, dzīvesvieta vai juridiskas personas nosaukums, reģistrācijas numurs un juridiskā adrese. Klāt jāpievieno rekomendācijas raksts par personas panākumiem, ieguldījumu un nopelniem.
Ierosinājumi jāiesniedz Daugavpils pilsētas domē, Informācijas birojā, K.Valdemāra ielā 1līdz š.g. 15.oktobrim.
Ierosinājumus izskatīs speciāli izveidota Apbalvojumu piešķiršanas padome, bet lēmumu par Gada balvas piešķiršanu pieņems deputāti Domes sēdē.
Apbalvojumu pasniegšana notiks Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienai veltītajā svinīgajā pasākumā.
Apbalvojuma „Gada balva” Nolikums