Atklāts Resursu centrs romu bērniem un jauniešiem

31.10.2014.

Š.g. 28.oktobrī Daugavpilī, J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas telpās atklāts Resursu centrs romu bērniem un jauniešiem. Resursu centra informatīvo plāksni piestiprināja un veiksmi tā darbībā novēlēja Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētāja 1.vietnieks Jānis Dukšinskis, bet plašāk par projektu pastāstīja Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova un biedrības „Izglītības Iniciatīvu centrs” (Jēkabpils) projektu vadītāja Kristīne Liepiņa.—– Muzikālos priekšnesumus pasākumā sniedza Bērnu un jauniešu centra „Jaunība” vokālais ansamblis „Pavasaris”, J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas pirmsskolas izglītības programmas grupas audzēkņi un 10.klases skolniece Dana Tumaševiča.
Šī aktivitāte notika projekta „Integrācijas inkubators romu bērnu un jauniešu atbalstam (līgums Nr. 2012.EEZ/PP/2/MAC/041/011″ ietvaros. Daugavpils pilsētas pašvaldība un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde ir projekta īstenotāja, biedrības „Izglītības iniciatīvu centrs” asociētie partneri.
Projektu finansiāli atbalsta: Islande, Lihtenšteina un Norvēģija.
Projektu līdzfinansē: Daugavpils pilsētas pašvaldība, Jelgavas pilsētas pašvaldība, Talsu novada pašvaldība un Valmieras pilsētas pašvaldība.

Vairāk http://www.daugavpils.lv/lv/47/read/8501