Labdarības akcija „Ziemassvētku vēstules”

22.12.2014.

Mēs katrs esam eņģelis, tikai ar vienu spārnu. Un lidot varam, kad cieši apkampjam un apmīļojam mums līdzīgu būtni.—–

Šajā klusajā Ziemassvētku laikā mēs aizdomājamies par „labajiem darbiem”, tāpēc atsaucoties Daugavpils televīzijas „Dautkom” aicinājumam, Daugavpils pilsētas 1., 3., un 5.pirmsskolas izglītības iestāžu audzēkņi piedalījās labdarības akcijā „Ziemassvētku vēstules”.
Labdarības akcija bija paredzēta Daugavpils Reģionālās slimnīcas un Daugavpils infekcijas slimnīcas bērniem, kuri 2014.gada Ziemassvētkus sagaidīs slimnīcā.
Iestāžu audzēkņi rakstīja vēstules latviešu un krievu valodā, vēlēja labu veselību, ātru izveseļošanos, lai zāles būtu saldas kā konfektes, lai potes būtu tikai kā oda kodiens u.t.t. Mūsu audzēkņi gatavoja atklātnes, kopā ar vecākiem sarūpēja bērniem mazas dāvaniņas – saldumus, uzlīmes, piespraudes, matu gumijas, krāsojamās grāmatas, mazas mašīnas u.t.t.
Piedalīšanās šajā akcijā sniedza mūsu audzēkņiem priekšstatus par labestību, līdzpārdzīvošanu, dāsnumu, vēlmi palīdzēt tiem, kuriem šajā brīdī ir gūti.
Akciju koordinēja: Olga Repina (TV„Dautkom”), Kristīna Ivancova (Daugavpils pilsētas 1.pirmsskolas izglītības iestāde), Marina Pavlova (Daugavpils pilsētas 3.pirmsskolas izglītības iestāde), Olga Guseva (Daugavpils pilsētas 5.pirmsskolas izglītības iestāde).

Sagaidot Ziemassvētkus un Jauno gadu, visi gaida arī kādu brīnumu. Arī katrs no mums sapņo par pašu noslēpumaināko un kārotāko.
Daugavpils pilsētas 18.pirmsskolas izglītības iestādes kolektīvs, bērni un viņu vecāki katru gadu piedalās Ziemassvētku Labdarības akcijā. Arī šogad mēs piedalījāmies šādā akcijā, šoreiz cerot iepriecināt smagi slimos bērnus. No mūsu iestādes ar „Dautkom” palīdzību aizceļoja pie šiem bērniem „Drošsirdības kaste”, kuru piepildīt ar rotaļlietām mēs spējām, apvienojoties kopīgiem spēkiem. No visas sirds novēlam baltus Ziemassvētkus un izveseļošanos smagi slimajiem bērniem!

Foto: 18.pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņi

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
1.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Kristīna Ivancova,

Daugavpils pilsētas 
18.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
I.Spirina