Radošās Ziemassvētku „Ābelītes” meistarklases

12.12.2014.

Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestāde „Ābelīte” ilgu laiku meklēja tādu nodarbi, ar ko varētu gan strādāt, gan atpūsties, līdz atrada meistarklases, kas šobrīd ir mūsu darbs, hobijs un dzīvesveids – viss vienlaicīgi.—– 
Straujiem soļiem tuvojas Ziemassvētki, Jaunais gads – laiks parūpēties par rotājumiem un dāvanu iesaiņošanu! Decembrī mūsu iestādē bija novadītas divas meistarklases: „Sniegpārsliņu izgatavošana Kanzashi tehnikā” (pirmsskolas skolotāja Oļesja Ugoļova) un „Svētku dāvanu iesaiņošana” (veļas pārzine Tamāra Suško).
Dāvanu iesaiņošana ir burvīga radoša izpausme, kur liekam lietā savu izdomu, dažādus interesantus papīrus, lentes, eglītes bumbiņas, floristikas materiālus, pat skrapbukinga (papīra dizaina) elementus, piemēram, nelielas atklātnītes ar dāvanas saņēmēja vārdu, zīmodziņus.
Ziemassvētku dekorācijas ir tās, kas palīdz mums radīt šo Ziemassvētku noskaņu un prieku. Sniegpārsliņas no sakārtotām atlasa lentēm izskatās kā reālajā dzīvē.
Mūsuprāt, Ziemassvētki ir nevis dāvanu pirkšanas laiks, bet kopā būšanas laiks – mierīgs, nesteidzīgs un labestīgs. Mēs domājam, ka dāvināt var ne tikai materiālas lietas, bet arī prieku un sirsnīgas emocijas!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
11.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
N.Kozireva
t. 65474792