Veiksmīgi noritēja pasākums „Profesiju virpulī atrast savējo: pēc 9.klases”

27.03.2015.

Š.g. 25.martā Daugavpils pilsētas izglītības iestāžu skolēni piedalījās Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes departamenta rīkotajā pasākumā „Profesiju virpulī atrast savējo: pēc 9.klases”, kuru atbalstīja Daugavpils profesionālās izglītības iestādes: Profesionālās izglītības kompetences centrs (PIKC) „Daugavpils Būvniecības tehnikums”, Daugavpils Tirdzniecības profesionālā vidusskola, PIKC „Daugavpils tehnikums”, Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola „Saules skola” un Daugavpils Medicīnas koledža.—–
Pasākums notika sacensību veidā ar mērķi popularizēt Daugavpils pilsētas profesionālās izglītības iestādes skolēnu vidū, iepazīstinot viņus ar mācību programmām, piedāvājumiem un iespējām. Pasākumā piedalījās 9 pilsētas skolas, kopumā 11 skolēnu komandas, kas apmeklēja piecas mācību iestādes. Bija izstrādāti 5 maršruti, pēc kuriem dalībnieki orientējās un virzījās uz mērķi. Skolēniem bija iespēja iepazīties ar profesionālās izglītības iestāžu piedāvātajām mācību programmām. Tika noorganizēta ekskursija, lai iepazītos un apskatītu šo iestāžu ēkas un korpusus, kā arī skolēniem bija iespēja saņemt patīkamas dāvanas no pasākuma organizatora – Jaunatnes departamenta. Pateicības par piedalīšanos pasākumā „Profesiju virpulī atrast savējo: pēc 9.klases” saņēma katra skola un katra komanda. Balvas saņēma trīs komandas, kas savāca lielāko punktu skaitu konkursos, ko pilsētas skolēniem sagatavoja profesionālās izglītības iestādes. Biedrības „Inovatīvās izglītības centrs” uzdevuma veikšana nodrošināja papildu 5 punktus.
Diploms:
1.vieta – komandai „Festina Lente” (Daugavpils Krievu vidusskola-licejs)
2.vieta – komandai „NASA”(Daugavpils Saskaņas pamatskola)
3.vieta – komandai „Ekskluzīvās” (Daugavpils 12.vidusskola)
Pateicība par piedalīšanos:
-komandai „INTER” (Daugavpils logopēdiskā internātpamatskola-attīstības centrs)
-komandai „Daugavpils 15.vidusskola” (Daugavpils 15. Vidusskola)
-komandai „Viktorija„ (J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskola)
-komandai „2+2” (Daugavpils 17. vidusskola)
-komandai „Impulss” (Daugavpils Krievu vidusskola-licejs)
-komandai „Daugavpils 9.vidusskola” (Daugavpils 9.vidusskola)
-komandai „Mūsu izvēle” (Daugavpils 11.pamatskola)
-komandai „Žiperīgie” (Daugavpils 12.vidusskola)
Paldies par atbalstu: Daugavpils Medicīnas koledžai, PIKC „Daugavpils tehnikums”, PIKC „Daugavpils Būvniecības tehnikums”, Daugavpils Tirdzniecības profesionālajai vidusskolai, Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolai „Saules skola”, biedrībai „Inovatīvās izglītības centrs”, Daugavpils 12.vidusskolai, Daugavpils logopēdiskajai internātpamatskolai-attīstības centram, Daugavpils 15.vidusskolai, J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolai, Daugavpils 17.vidusskolai, Daugavpils Saskaņas pamatskolai, Daugavpils Krievu vidusskolai-licejam, Daugavpils 9.vidusskolai un Daugavpils 11.pamatskolai.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas domes
Jaunatnes departamenta
Vecākās jaunatnes lietu speciālistes p.i.
Gunita Vanaga
T.20231327

http://www.jaunatne.daugavpils.lv/
Facebook: Jaunatnes departaments