Lai pilsētā vairojas labestība

20.04.2015.

Daugavpils pilsētas 23.pirmsskolas izglītības iestādes „Rozīte” kolektīvs sadarbībā ar Sarkanā krusta organizāciju šogad rīkoja labdarības akciju „Lieldienas braukšus brauca, asnus veda vezumā”.—–
16.aprīlī mūsu iestādes darbinieki apmeklēja Sociālās aprūpes dienas centru personām ar garīga rakstura traucējumiem. Šajā centrā šogad tika ieviesta programma „Es mācos gatavot sev ēst”, līdz ar to mūsu kolektīvs nolēma savākt produktu kārbas. Šī nav mūsu pirmā labdarības akcija. Sarkanā krusta pirmorganizācijā mēs jau esam kopš 2011.gada, pa šo laika posmu esam snieguši palīdzību vientuļajiem pensionāriem, bērniem invalīdiem un vientuļajām māmiņām. Sniedzam materiālo palīdzību uz Ziemassvētkos un Lieldienās meitenei Anastasijai Kaštaļjanei, kura slimības dēļ divus gadus atradās komas stāvoklī un pašlaik meitenei ir nepieciešami dārgi ratiņkrēsli.
Ar Sociālās aprūpes dienas centru mēs aktīvi turpināsim sadarboties, jo mums katram ir jābūt izpalīdzīgam un atsaucīgam citam pret citu, tas arī ienesīs gaišu saules stariņu mūsu skaistajā pilsētā Daugavpilī.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
23.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītāja vietniece
Vita Kazanova
t. 25960841.