Projekts noslēdzies

25.06.2015.

Daugavpils pilsētas 13.pirmsskolas izglītības iestāde jau divus gadus darbojas Eiropas Savienības Mūžizglītības programmas Comenius apakšprogrammas skolu daudzpusējās partnerības projektā „E.U.R.O.P.E. – European Union Regions in Our Children’s Eyes (Eiropas Savienības Reģioni mūsu bērnu acīm)” projektā. Cik ātri steidzas laiks, un jau 18.jūnijā tika organizēts projekta noslēguma pasākums.—–
Bērni kopā ar projekta lellēm Euro un Opu, ar baloniem un karodziņiem rokās, māja atvadas jau par draugiem kļuvušajiem partnervalstu Itālijas, Spānijas, Austrijas, Grieķijas, Bulgārijas, Polijas, Rumānijas, Ungārijas, Turcijas bērniem un skolotājiem. Mūsu audzēkņi atcerējās šo interesanto laiku, kas bija piedzīvojumu, interesantu darbu un aizraujošu pasākumu pilns. Projektā bērni mācījās un izzināja citus ES reģionus, to nacionālās īpatnības – ģeogrāfiju, ēdienus, dejas, kultūru, simbolus u.c.
Šie gaišie un priecīgie kopā būšanas mirkļi sniedza laimes sajūtu mums visiem. Ir patīkami redzēt smaidošas sejas un piepildīt dienu patīkamām emocijām!
Paldies visiem par atsaucību un sadarbību!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
13.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Aiva Drancāne