Veselības un sporta diena Centra vidusskolā

14.09.2015.

Š.g. 4.septembrī Centra vidusskolā notika Veselības un sporta diena, kurā piedalījās visu klašu skolēni. Šī pasākuma galvenais mērķis – veicināt veselīgu dzīvesveidu un aktīvu atpūtu. 1.a, 1.b un 1.c klase devās pārgājienā pa Dubrovina parku un iepazinās ar nozīmīgākajiem objektiem tā apkārtnē – Daugavpils Universitāti, Novadpētniecības un mākslas muzeju, Daugavpils novada domi u.c.——
2.-3.klašu skolēni skolas sporta stadionā sacentās dažādās stafetēs, parādot savu veiklību, attapību un sporta stundās apgūtās prasmes. Tiesnešu pienākumus sporta skolotāja Maksima Sergejeva vadībā veica 12.a klases skolēni, un jāsaka, ka viņiem tas teicami izdevās. Labākie savā klašu grupā bija 2.b, 3.a un 4.b klases skolēni. Apsveicam ar panākumiem!
5.-12.klašu skolēni devās pārgājienā uz Daugavpils pilsētas Stropu atpūtas un sporta trasi, bet pēc trases izpētes sacentās dažādās stafetēs. Arī šeit tiesneši bija 12.a klases skolēni sporta skolotāja Sergeja Forsjuka vadībā. Noslēgumā visas komandas saņēma diplomus par piedalīšanos Veselības un sporta dienā.
Paldies 12.a klasei un sporta skolotājiem par veiksmīgu organizāciju un lieliski pavadītu laiku!

Informāciju apkopoja:
Daugavpils Centra vidusskolas
skolotāja
Dace Aizpuriete