Būt pirmajam!

28.10.2015.

Š.g. 23.oktobrī Daugavpils pilsētas 5.pirmsskolas izglītības iestādē noritēja tikšanās ar Polijas NICE līgas čempionu spīdvejā Maksimu Bogdanovu.
Maksims pastāstīja bērniem par to, kā viņš sasniedza tik labus rezultātus, kā arī demonstrēja mums savu motociklu un sporta aksesuārus, kuri ir nepieciešami spīdvejā.—–Bērniem tika organizēta aizraujoša programma: viņi minēja mīklas, piedalījās dažādās spēlēs un viktorīnās.
Bija piedāvāts noskatīties filmu par to, kas ir spīdvejs, jo tas ir ļoti populārs mūsu pilsētā.
Maksims pastāstīja mums daudz interesanta par to, cik svarīgi ir nodarboties ar sportu, kā pats pirmo reizi atnāca uz stadionu un ar ko viņa uzmanību piesaistīja tieši spīdvejs. Pastāstīja par to, kad viņš tika pie pirmā motocikla un kad viņš atnāca uz savu pirmo treniņu, kā arī, cik ilgi viņš nodarbojas ar spīdveju. Bija interesanti uzzināt par svarīgākajām uzvarām, par pretiniekiem, par to, kad sākas un beidzas spīdveja sezona, kāpēc spīdvejistiem vajadzīgas krāsainas ķiveres, cik bieži stadionā notiek treniņi un ar kādiem sporta veidiem vēl nodarbojas Maksims.
Tā kā mūsu pirmsskolas izglītības iestādes audzēkņu vidū ir ļoti daudz spīdveja kluba “Lokomotīve” līdzjutēju un Maksima fanu, katrs bērns, kurš vēlējās, saņēma Maksima autogrāfu un nofotografējas kopā ar viņu.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
5.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
T.Kovaļčuka
t.28481322