3.zinātniski praktiskā konference “Laimīgi bērni drošā vidē”

26.01.2016.

Izglītības iestāžu darbinieki tiek aicināti piedalīties Daugavpils Universitātes Izglītības un vadības fakultātes rīkotajā 3.zinātniski praktiskajā konferencē “LAIMĪGI BĒRNI DROŠĀ VIDĒ” 2016.gada 4.martā no plkst. 9.30 līdz plkst.16.30 Parādes ielā 1, Daugavpilī.—–
Konferences mērķauditorija ir augstskolu docētāji, skolu direktoru vietnieki mācību un audzināšanas darbā, pirmsskolas izglītības iestāžu metodiķi, izglītības pārvalžu darbinieki, pirmsskolas un skolu skolotāji, studenti, sociālie pedagogi, izglītības iestāžu medicīnas māsas, bibliotekāri, u.c. Konferencē tiks apspriesti jautājumi, kas ir saistīti ar drošas vides veidošanu veiksmīgai dzīvei.
Īpaša vieta konferences norisē tiek atvēlēta labās pieredzes popularizēšanai, tāpēc gaidām pieteikumus prezentācijām darba grupās un metodisko izstrādņu izstādei, kā arī rakstus publicēšanai konferences rakstu krājumā.
Papildu informācija par konferenci: http://duzpk.mozello.com/

Pieteikšanās:https://docs.google.com/forms/d/1c2oteqzCXZoIVLW0A74FoRxL9_axC3WIr3Qb2vkWvGk/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link 

Klausītāju pieteikšanās līdz 2016.gada 1.martam.

Pieteikšanās dalībai ar referātu (15 – 20 min uzstāšanās konferences darba grupā, dalīšanās pieredzē, savas pieredzes popularizēšana).
Pieteikšanās savu metodisko materiālu izstādei līdz 2016.gada 20.februārim

Metodisko materiālu iesūtīšana publicēšanai konferences e-žurnālā līdz 2016.gada 1.jūlijam
elektroniski zzpk_2016@inbox.lv

Lūgums ievērot norādītos pieteikuma termiņus – konferences dalībnieku vietu skaits ierobežots.
Konferences laikā būs iespēja iegādāties grāmatas.
Dalībnieki saņems apliecinājumu par piedalīšanos konferencē.

Konferences organizatoru vārdā
Elga Drelinga,
DU lektore
t. 26594557