“Ziemassvētku vakari” 5.pirmsskolas izglītības iestādē

12.01.2016.

Jaunais gads ir brīnumaina pasaka, laiks, kad piepildās sapņi un notiek brīnumi. Mūsu bērnudārza darbinieki cenšas iepriecināt ne tikai bērnus, bet arī pieaugušos, tāpēc bērnu pasākumi vienmēr paliek atmiņā ar interesantiem sižetiem un priekšnesumiem.—–
Šos svētkos ar nepacietību gaida arī pieaugušie. Jaunā projektā “Ziemassvētku vakari” piedalījās arī Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes darbinieki, apmeklējot koncertu 7.janvārī.
Katrā pirmsskolas izglītības iestādē šajās ziemas dienās atnāk ciemiņš – Salavecis. Kopā ar viņu mūsu viesi devās aizraujošā ceļojumā, kur satikās ar brīnumainiem varoņiem. Ceļojumā neizpalika jautras rotaļas, mūzika, mirdzošas egļu lampiņas, brīnums un, protams, patīkamas dāvanas. Viesi ar lielu prieku parādīja savu prasmi dziedāt, dejot, stāstīt dzejoļus un minēt mīklas, kā arī piedalījās rotaļās.
11.janvārī pie mums ciemojas cilvēki ar īpašām vajadzībām. Cik prieka, emociju, laimes un pateicības mēs redzējām viesu acīs! Kopā ar pasakainiem varoņiem viesi piedalījās rotaļās. Katrs bija priecīgs saņemt dāvanu no Salaveča, bet pēc koncerta viesus gaidīja cienasti.
Mēs priecājamies par to, ka sagādājām daudz pozitīvu emociju mūsu viesiem!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
5.pirmsskolasizglītības iestādes
vadītājas vietniece
T.Kovaļčuka
t.28481322