Aprīlī notiks informācijas tehnoloģiju konkurss „IT Ceļš”

26.02.2016.

Skolēnus un studentus aicina pieteikties informācijas tehnoloģiju konkursam „IT Ceļš”. Konkurss notiks š.g. 8., 22. un 29.aprīlī. Konkurss „IT Ceļš” notiek jau ceturto gadu pēc kārtas, un šogad tiks organizēts ne tikai Rīgā, bet arī Daugavpilī (22.aprīlī).
Konkursa mērķis ir piesaistīt skolēnus un studentus pie radošā darba informāciju tehnoloģiju jomā, stimulēt patstāvīgo darbu šādās sfērās:
• programmatūras un algoritmu izstrāde;
• WEB-dizains/tīmekļa vietņu izstrāde;
• multimediju tehnoloģijas.—–
Konkursa dalībniekiem līdz š.g. 6.aprīlim vajadzēs izveidot darbu, kurš atbilstu kādai no augstāk minētājām sfērām un konkursa dienā prezentēt to.
Konkursa diena sastāv no divām daļām.
Pirmajā konkursa daļā notiks balsošana par darbiem. Visi interesenti varēs uzdot jautājumus autoriem par viņu darbiem.
Otrajā konkursa daļā notiks IT speciālistu un uzņēmumu tematiskās prezentācijas. Konkursa žūrija ir tiesīga lūgt kādu no labāko darbu autoriem prezentēt savu darbu publikas priekšā. Notiks svinīga apbalvošana ar diplomiem un atbalstītāju dāvanām.
Konkursu „IT Ceļš” organizē Rīgas 96.vidusskola sadarbībā ar Transporta un sakaru institūtu un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldi.
Konkurss dos iespēju ieinteresētiem skolēniem un studentiem apmainīties ar savām idejām un darba pieredzi, stimulēt neformālu radošo kolektīvu veidošanos.
Sīkāka informācija par konkursa norisi atrodama mājas lapā www.itcels.id.lv vai uzrakstot uz e-pastu info@itcels.id.lv

it_cels_a3_2016_lv_print.pdf