“Ābelītes” zvaigznīte Dženija

08.03.2016.

Š.g. 5.martā Daugavpils Latviešu kultūras centrā notika tradicionālais pilsētas mazo vokālistu konkurss “Cālis 2016”, kas pirmsskolas vecuma bērniem ir nozīmīgs notikums.—–
Balstiņu skanīgumā mērojās diezgan daudz dziedātāju. Katrs no tiem izpildīja divas paša izvēlētas dziesmas kāda mūzikas instrumenta vai fonogrammas pavadījumā. Skanēja dziesmiņas par saulīti, pavasari, ģimeni, dzīvniekiem, putniem un labiem draugiem. Dziedātāju sniegumu – vokālās spējas, ritma izjūtu un radošumu – vērtēja žūrija.
Šogad Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestādi pārstāvēja Dženija Barkovska ar jautrām dziesmiņām “Kāmītis” un “Pavasara dziesmiņa”. Trīsgadniecei Dženijai tas ir pirmais “Cālis”m bet konkursam meiteni sagatavoja mūzikas skolotāja Irina Nurmuhametova.
Par skanīgu dziedāšanu “Ābelītes” zvaigznīte Dženija saņēma pateicību un diezgan lielu balvu – dzeltenu bumbu. Arī skolotāja Irina saņēma pateicības rakstu par mazo dziedātāju veiksmīgu sagatavošanu.
Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestādes administrācija pateicas par piedalīšanos konkursā un novēl Dženijai veiksmi dziedāšanā, kā arī mūzikas skolotājai Irinai Nurmuhametovai radošumu, izturību un nebeidzamu entuziasmu!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
11.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Nataļja Kozireva
t.65474792