Tālākizglītības kursi skolotājiem

31.03.2016.

Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola (DDMV) „Saules skola” organizē un aicina skolotājus piedalīties tālākizglītības kursos.—–
Šobrīd ir iespēja pieteikties dalībai tālākizglītības kursos šādās programmās:
– Zīmēšanā „Augstdrukas un gluddrukas grafikas tehnikas un to pielietojums tēlotājmākslā” (8 stundas). Kursi notiks 16.aprīlī Parādes ielā 7. Kursu vadītāja Svetlana Trušele. Pieteikšanās līdz 12.aprīlim (maksa par kursiem – 16 euro).
– Tekstilmāksla „Batikas tehnikas un to pielietojums tekstilizstrādājumos un aksesuāros” (8 stundas). Kursi notiks 23.aprīlī Parādes ielā 7. Kursu vadītāja Digna Gordijenko. Pieteikšanās līdz 19.aprīlim (maksa par kursiem – 16 euro).
– Tekstilmāksla „Filcēšanas tehnikas un to pielietojums tekstilizstrādājumos, aksesuāros un radošajos darbos” (8 stundas). Kursi notiks 30.aprīlī Parādes ielā 7. Kursu vadītāja Vera Semjonova. Pieteikšanās līdz 26.aprīlim (maksa par kursiem – 16 euro).
– Kompozīcijā ”Laukuma kompozīcijas veidi un stilizācija tēlotājmākslā” (6 stundas). Kursi notiks 7.maijā Parādes ielā 7. Kursu vadītāja Dace Pudāne. Pieteikšanās līdz 3.maijam (maksa par kursiem – 12 euro).
Vietu skaits kursos ierobežots (10 – 12 cilvēki grupā). Ar materiāliem kursu dalībnieki tiek nodrošināti. Kursu noslēgumā tiek izsniegta apliecība (atbilstoši izvēlētā kursa stundu apjomam).
Pieteikumus sūtīt uz e-pastu digna.g@inbox.lv . , norādot vārdu, uzvārdu, personas kodu un skolu, kurā strādā (dati ir nepieciešami apliecības saņemšanai).
Neskaidrību vai jautājumu gadījumā rakstiet uz e-pastu vai zvaniet t.26498164.

Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas „Saules skola”
izglītības metodiķe,
kursu koordinatore
Digna Gordijenko
t.26498164