Seminārs pilsētas angļu valodas skolotājiem

07.04.2016.

Š.g. 7.aprīlī Daugavpils 17.vidusskolas vakara nodaļā notika pilsētas pieredzes apmaiņas seminārs angļu valodas skolotājiem „Mēs darām tā: Labas prakses piemēri, strādājot klasēs ar dažādām mācīšanās prasmēm vidusskolā”.—–
Skolotājas Jeļena Abramova un Lidija Misjune novadīja meistarklasi „Komunikatīvās un valodas kompetences pilnveidošana, strādājot klasēs ar dažādām mācīšanās prasmēm”. Semināru apmeklēja Daugavpils 15., 3., 16., 9.vidusskolas, J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas, Logopēdiskās internātpamatskolas-attīstības centra un Staņislava Brokas Daugavpils Mūzikas vidusskolas angļu valodas skolotājas.
Izvērtējumos visas skolotājas un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes metodiķe Ilona Ustinova izteica pateicību par bagāto metodisko materiālu, par jaunām idejām komunikācijas attīstībā. Visus pārsteidza, cik radoši ir 17.vidusskolas vakara nodaļas skolēni. Liels paldies 12.B, 12.C, 12.D un 12.Lat. klases skolēniem par piedalīšanos seminārā!
Skolotājas J.Abramova un L.Misjune pateicās vakara nodaļas vadītājai Innai Titovai un angļu valodas skolotāju MK vadītājai Jekaterinai Šimanei par aktīvu palīdzību un atbalstu semināra sagatavošanā.
Liels paldies kolēģiem par atsaucību!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils 17.vidusskolas
angļu valodas skolotājas
Jeļena Abramova un
Lidija Misjune