Mācīsimies kopā?

14.09.2016.

Nu jau ceturto gadu oktobris Daugavpilī aizrit jaunu prasmju apgūšanas zīmē – uz savu hobiju meistarklasēm aicina pilsētas pedagogi. Meistarklašu gaisotne tā vien rosina teikt: “Ir labi kopā būt!” Izbaudīt kopābūšanas prieku šogad ielūdz 36 skolotāji un 2 skolnieces, no 4.oktobra līdz 28.oktobrim piedāvājot apgūt ko jaunu.—–
Šogad kolēģus aicina apgūt dažādu atklātņu izgatavošanu, jaunas adīšanas, aušanas un tamborēšanas nianses. Interesanti varētu būt iemācīties pagatavot dažādas rotas, lai ikdiena kļūtu mazliet par svētkiem. Ja jau svētki, tad vajadzīgas dāvanas – varēsiet apgūt, kā tās izgatavot un noformēt neparastā veidā. Ja jau svētki, tad svarīgs ir arī matu sakārtojums – sev un citiem. Meistarklasēs varēsiet uzzināt, kā pārsteigt savus mājiniekus un viesus ar izciliem ēdieniem un noformējumu. Nāciet arī filcēt, gatavot rotājumus telpām, pagatavot oriģinālu sveci, šūt, darboties ar krāsām un mālu! Piedāvājumi ir visdažādākajām gaumēm.
Pieteikumus meistarklašu apmeklēšanai gaidām līdz š.g. 23.septembrim uz e-pastu anita.plesa@ip.daugavpils.lv . Atgādinām, ka vietu skaits ir ierobežots, tāpēc – esiet pirmie!

Meistarklašu grafiks MeistarklasuGrafiks2016P.pdf

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes
sabiedrisko attiecību speciāliste
Anita Pleša
t.65407434