Daugavpils Centra vidusskolas 8.a klases skolēnu fotoizstāde

06.10.2016.

Š.g. 6.oktobrī Daugavpils Centra vidusskolas 8.a klases skolēni Diāna Ļvova un Daniels Mihno atklāja savu fotogrāfiju pirmo izstādi, kurā jaunieši neparastā skatījumā un gaismēnu saspēlē parādījuši it kā zināmas un ierastas lietas – rīta kafijas krūzīti, suni, ziedošus augus, pilsētas objektus un dabas parādības. Ar fotografēšanu Diāna un Daniels nodarbojas jau vairākus gadus, tāpēc izstādei tika izraudzīti tādi darbi, kas spēj atklāt fotomākslas iespējas un pašu autoru dzīves pieredzi.—–
Kā atzina vizuālās mākslas skolotāja O.Asačova, šajās fotogrāfijās vērojams prieks par dzīvi, ikdienišķām lietām,visu, kas atrodas ap mums un piesaista uzmanību.
8.a klases audzinātāja N.Kaļiņina abiem jauniešiem, kā arī pārējiem klasesbiedriem, kuri piedalījās izstādes atklāšanā, novēlēja arī turpmāk izkopt savu talantu, veltīt laiku vaļaspriekam, jo, kas zina, varbūt tieši tas nākotnē kļūs par noteicošo faktoru profesijas izvēlē un karjeras attīstībā.
Jaunie fotogrāfi pateicās pedagogiem, klasesbiedriem un skolas administrācijai par atbalstu izstādes organizēšanā un atzinīgo novērtējumu. Aicinām visus aplūkot fotoizstādi skolas 2.stāvā!

Informāciju apkopoja:
Daugavpils Centra vidusskolas
skolotāja
Dace Aizpuriete