Fotoizstāde „STOP! 95.kadrs”

03.11.2016.

No š.g. 1.novembra līdz 30.novembrim Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldē (Saules iela 7, otrais stāvs) ir apskatāma fotoizstāde „Stop! 95.kadrs”, kura veltīta Daugavpils Universitātes 95 gadu jubilejai.—–
Izstādē ir eksponētas 15 fotokonkursā „Stop! 95.kadrs” (17.02. – 14.03.2016., DU) atzinību ieguvušās augstskolas darbinieku un studentu lielformāta fotogrāfijas, kuru vizuālajos stāstos tiek atspoguļots autoru skatījums uz universitāti, tās ārējo un iekšējo vidi, atmosfēru un notikumiem, kā arī DU kolektīva – gan darbinieku, gan studentu – dzīvi, komunikāciju un aktivitātēm ikdienas gaitā.
Fotoizstādē ir vērojami fotokonkursa „Stop! 95.kadrs” uzvarētāju un oriģinālāko fotogrāfiju autoru darbi. Tie ir: Mūzikas un mākslu fakultātes PBSP “Dizains” 3.studiju gada studenta Edgara Losinska fotogrāfija „New DU“ (1.vieta), PBSP „Mākslas menedžments“ 2.studiju gada studenta Dimitrija Baranovska fotogrāfija „Esi piemērs citiem, bet mācies sev!“ (2.vieta), Mūzikas un mākslu fakultātes PBSP „Dizains“ 3.studiju gada studenta Leonarda Vuškārnieka fotogrāfija „Maršruts 1” (3.vieta), kā arī konkursa dalībnieku – PBSP “Dizains” 3.studiju gada studentu Darjas Sigņejevas, Annas Būmanes, Liānas Cvetkovas, Veronikas Rumjancevas, Anetes Lasmanes, Edgara Kušnera un Humanitārās fakultātes studentes Allas Maksimovas foto darbi.
Fotoizstādi „STOP! 95.kadrs” var apskatīt darba dienās no plkst. 9.00 līdz 16.00.
Svinēsim kopā Daugavpils Universitātes 95 gadu jubileju!

Papildu informācija:
DU MMF PBSP „Mākslas menedžments” 3.studiju gada studente
Gaļina Kožoroneka
t. 29758223
galina.kozoroneka@inbox.lv

Zeltīte Barševska
DU MMF Mākslas zinātņu institūts
e-pasts: zeltite.barsevska@du.lv