Latgales skolēnu finālsacensības volejbolā Daugavpilī

22.11.2016.

Uz Latgales reģiona vidusskolu skolēnu komandu finālsacensībām volejbolā, kas notika š.g. 21.novembrī, bija atbraukušas komandas no Ezernieku, Kaunatas, Sventes, Špoģu, Viļānu, Līvānu vidusskolām un trim ģimnāzijām Krāslavas, Balvu, Rēzeknes poļu, bet Daugavpili pārstāvēja Daugavpils Centra vidusskolas jaunietes un Daugavpils 9.vidusskolas jaunieši, kuri bija šī gada uzvarētāji skolēnu pilsētas sacensībās.—–
Daugavpils Centra vidusskolas jaunietes, kuras pārsvarā trenējas profesionāli, bez grūtībām izcīnīja uzvaru šajā turnīrā, otro vietu atstājot komandai no Balvu Valsts ģimnāzijas, bet trešo vietu sīvā cīņā ar Krāslavas Valsts ģimnāzijas komandu negaidīti izcīnīja Rēzeknes valsts poļu ģimnāzija.
Piecu jauniešu komandu konkurencē līdz finālam katrai vajadzēja maksimāli daudzas spēles uzvarēt un saglabāt spēkus cīņai par medaļām. Šajā konkurencē labākā bija Daugavpils 9.vidusskolas jauniešu komanda, otro vietu izcīnīja Sventes vidusskolas komanda, kura ļoti labi izskatījās visa turnīra garumā. Par trešo vietu notika cīņa starp Ezernieku vidusskolas un Viļānu vidusskolas jauniešiem, tomēr uzvara bija Ezernieku vidusskolas komandas pusē. Liels paldies BJSS un Daugavpils Centra vidusskolai par atbalstu Latgales finālsacensībām volejbolā veiksmīgai norisei!
Apsveicam uzvarētājus, viņu sporta skolotājus, trenerus un, protams, gaidām jaunus panākumus!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
Sporta skolotāju MA vadītājs,
izglītības metodiķis
Anatolijs Kazakevičs
t. 65432102