Rīgas Stradiņa universitātes pateicība Daugavpils 3.vidusskolai

15.11.2016.

Daugavpils 3.vidusskolai ir cieša sadarbība ar Rīgas Stradiņa universitāti (RSU), kas ir viena no sešām Latvijas universitātēm, kura izveidota 2002.gadā uz Latvijas Medicīnas akadēmijas bāzes. RSU ir viena no vadošajām un modernākajām augstākās izglītības mācību iestādēm Baltijā. Tās 10 fakultātēs var apgūt medicīnu un sociālās zinātnes.—–
RSU novembrī Daugavpils 3.vidusskolai pasniedza pateicību par izcili sagatavotiem, zinošiem un mērķtiecīgiem jaunajiem studentiem, kuri katru gadu veiksmīgi startē šajā augstskolā un studijas uzsāk tikai budžeta vietās.
Daugavpils 3.vidusskola jau daudzus gadus realizē vispārējās vidējās izglītības matemātikas, dabaszinību un tehnikas virziena mazākumtautību programmu, kuras beidzēji veiksmīgi uzsāk mācības populārākajās augstskolās Latvijā. Skolotāji kvalitatīvi sagatavo topošos studentus eksāmeniem. Skolēnu zināšanu līmenis tiek augstu novērtēts universitātēs, un arī paši skolas beidzēji atzīst to, ka skolā gūtās zināšanas ir ļoti augstā līmenī, kas atvieglo studiju uzsākšanu.
Mēs ceram arī uz turpmāko sadarbību ar RSU un citām vadošajām augstskolām.

Informāciju sagatavoja
Daugavpils 3.vidusskolas
pedagoģe karjeras konsultante
Ināra Jasvina
un latviešu valodas skolotāja
Santa Maskaļova