“Ābelītes” zvaigznīte saņēma dāvanu no “DAUTKOM”

16.12.2016.

Šī gada oktobra beigās DAUTKOM kompānija, avīze “СейЧас” un interneta portāls “Grani.lv” izsludināja bērnu zīmējumu konkursu “Uzzīmē savu sarkano ugunīgo gaili”, kurā aicināja piedalīties Daugavpils pilsētas un novada bērnus vecumā no 5 līdz 12 gadiem. Līdz 15.novembrim bērni savus zīmējumus varēja nogādāt DAUTKOM informācijas centrā. Vispār konkursā piedalījās 672 “gaiļu portreti” dažādās tehnikās.—–
13.decembrī bērnu klubā “Chucha Chacha” notika uzvarētāju apbalvošana. Dāvanas no DAUTKOM saņēma 12 bērni. Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestāde “Ābelīte” arī aktīvi piedalījās konkursā. Tika uzzīmēti 8 radošie darbi, no kuriem viens “pirkstiņdarbiņš” saņēma patīkamu dāvanu – torti un diplomu. Zīmējuma autore ir 2 gadus vecā iestādes audzēkne Irina Dubovska no grupas “Ezīši”. Ideju zīmējumam izdomāja Irinas skolotāja Tatjana Jurkjāne.
Daugavpils pilsētas 11.pirmsskolas izglītības iestādes administrācija izsaka pateicību visiem audzēkņiem un viņu vecākiem, kā arī iestādes skolotājām par inovatīvu pieeju un radošumu darbos!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
11.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece izglītības jomā
Nataļja Kozireva
t. 65474792