Ak, eglīte, ak, eglīte – var arī citādāk….

21.12.2016.

12.vidusskolas 1.stāva foajē svētku rotā greznojas lielā egle. Šogad rotājumus tai savām rokām gatavoja un ar izejmateriāliem atbalstīja Erasmus+ programmas KA2 stratēģiskās partnerības projekta “Better Environment, Better Future” (“Labāka vide, labāka nākotne”) dalībnieki—– – skolotāji Aiva Ozoliņa, Inese Ivana, Lidija Ivanova, Ilmārs Zučiks, Inese Soma un skolēni Laura Gribuste, Dita Andrijevska, Jeļizaveta Borovika, Ērika Bužinska, Kintija Dzjadzina, Evita Kokina, Solvita Koreņika, Jēkabs Lazdiņš, Kintija Liepniece, Esmeralda Mežaka, Inta Miezīte, Melisa Mihailova, Evelīna Nikolajeva, Valentīns Oļehnovičs, Evija Petkeviča, Laura Polonska, Kaspars Putns, Edgars Urbāns, kā arī atbalsta grupa – 6.a klases skolēni un Aleksandrs Rumjancevs.
Visi skaistie bumbuļi, puķes un citi rotājumi ir darināti no izlietotām plastmasas pudelēm, eglīte 6.a klases kabinetā – no olu papīra kastēm.
Paldies skolotājiem un skolēniem, kuri domā par vidi un labāku nākotni un oriģināli izrotāja skolas lielo egli un telpas!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils12.vidusskolas
direktores vietniece
Signe Kotova