Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “Saules skola” aicina uz Atvērto durvju dienu

20.04.2017.

Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskola “Saules skola” aicina uz Atvērto durvju dienu, kas notiks š.g.25.aprīlī no plkst.10.00 līdz plkst. 16.00 un Modes skati plkst.15.00.—–
Atvērtās durvju dienas ietvaros varēs iepazīties ar skolas izglītības programmām, mācību priekšmetiem, uzzināt vairāk par nepieciešamajām priekšzināšanām un iestājpārbaudījumiem. Interesentiem tiks piedāvāta ekskursija, kuras laikā varēs apskatīt renovētās skolas telpas, datorklases, mācību darbnīcas. Būs iespēja klātienē tikties ar izglītības programmu vadītājiem un saņemt detalizētu informāciju no citiem skolotājiem. Lai iegūtu dziļāku izpratni par tekstila dizainu, apmeklētāji varēs apskatīt tekstilmākslas darbu izstādi, kas ir ierīkota skolas Mākslas telpā. Reklāmas dizaina nodaļa visas dienas garumā piedāvās izmēģināt savas prasmes sietspiedes darbnīcā.
Plkst. 15.00 interesenti ir aicināti uz tradicionālo Atvērto durvju dienas Modes skati, kurā skolas audzēkņi demonstrēs apģērbu dizaina nodaļas izstrādātos tērpus.
Grupām vairāk par 5 cilvēkiem vēlams iepriekš pieteikties, zvanot pa tel. 20217482.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Dizaina un mākslas vidusskolas “Saules skola”
direktores vietniece audzināšanas darbā
Margarita Stoļarova
Tālr. 20217482,
e-pasts: mspasts@gmail.com