Romāns Streļčuks – STIGA kausa īpašnieks galda tenisā

22.05.2017.

Š.g. 20.maijā Rīgā notika Latvijas Republikas 2016./2017.gada sezonas jaunatnes STIGA kausa izcīņas sacensības galda tenisā, kurās kopvērtējumā uzvarēja un STIGA kausu (vecuma grupā 2005.g.dz. un jaunāki zēni) izcīnīja Daugavpils Centra vidusskolas 5.b klases skolnieks Romāns Streļčuks.—–
Romāns pastāstīja, ka STIGA kausa izcīņa šajā sezonā norisinājās sešos posmos dažādās Latvijas pilsētās: Rīgā, Kuldīgā, Baldonē, Alojā un Salaspilī. Lai izcīnītu galveno balvu, bija daudz un neatlaidīgi jātrenējas, jo Latvijā ir spēcīgi tenisisti un sīva konkurence. Treniņi notiek gan tepat Daugavpilī, gan Preiļu novada Bērnu un jauniešu sporta skolā. Romāns ir gandarīts par uzvarām un godalgotajām vietām visās sacensībās, tas dod pārliecību par sevi un liek turpināt iesākto sportista karjeru galda tenisā. Vasarā Romāns noskaņots aktīvi trenēties, jo augustā piedalīsies Eiropas čempionātā, kurš norisināsies Francijā, Strasbūrā.
Jāpiebilst, ka Romāns ir ne vien veiksmīgs, perspektīvs tenisists, bet arī izcils skolēns, kurš ir ieguvis godalgotas vietas un atzinības mācību olimpiādēs pilsētas un valsts mērogā.
Mēs no sirds priecājamies par Romāna sasniegumiem un turēsim īkšķus par viņu Eiropas čempionātā Strasbūrā!

Informāciju apkopoja
Daugavpils Centra vidusskolas
skolotāja
Dace Aizpuriete