Daugavpils 12.vidusskolas saime pulcējās Pateicības dienas pēcpusdienā

18.05.2018.

Maijs ir mēnesis, kurā atskatāmies uz mācību gadā paveikto. 14.maijā Daugavpils 12.vidusskolas saime pulcējās pateicības dienas pēcpusdienā. Suminot 35 pedagogus, 48 pilsētas, novada, valsts olimpiāžu un zinātniskās pētniecības konferenču uzvarētājus, 66 sportistus, pateicības vārdi skanēja arī māmiņām Mātes dienā un ģimenēm Ģimeņu dienā.—–
1.- 4.klašu un 5.-12.klašu koru (vadītājs Pjotrs Veļičko), 1.klašu un 2.-4.klašu ansambļu dziedātāju skanīgās balsis (vadītāja Larisa Sauleviča), 1.klašu, 2.klašu, 2.-3.klašu un 9.-12.klašu deju kolektīvu (vadītāja Aina Ozoliņa) raitais dejas solis, kā arī 1.-4.klašu teātra pulciņa (vadītāja Sandra Paule) dalībnieku un sākumskolas izglītojamo lasītās dzejas rindas un solistu priekšnesumi radīja svētku noskaņu un prieku par kopā būšanu.
Pasākuma noslēgumā tika godināti Gada skolēni: sākumskolā – Diāna Ananjeva, pamatskolā – Dženeta Meškovska, vidusskolā – Diāna Breidaka. Nomināciju “Skolotājs 2018” Daugavpils 12.vidusskolā saņēma Sarmīte Zahare, Lidija Ivanova, Silva Šaršūne, Iveta Leiskina, Aleksandrs Settarovs.
Prieks un lepnums par izglītojamajiem, kuri tika sumināti Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes rīkotajā pasākumā.
Konkursu uzvarētāji Daugavpils 12.vidusskolā tiks sumināti pēdējā mācību dienā.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils 12.vidusskolas
direktora vietniece
Inga Baltace