Daugavpils skolēniem 16.vieta pasaules breika deju pieaugušo komandu reitingā

  21.11.2018.

   Daugavpils bērnu komanda  Factory Kingz Daugavpils   ieņēma 16. vietu Pasaules profesionālo breika deju komandu reitingā pēc “Battle of the Year 2018” versijas. Mīļie draugi, tas ir sasniegums! Daugavpils tagad ir uz pasaules breika deju kartes.—–
  Tā ir mūsu “šova-vizītkartes” pilna versija https://www.youtube.com/watch?v=qJ6U34VRN2Y uz Pasaules breika deju čempionāta “Battle of the Year 2018” Francijā. Tikai lai tiktu uz šo skatuvi vajag uzvarēt kontinentālo atlasi uz Pasaules čempionātu, ko arī izdarīja mūsu jaunieši Cīrihē, ieņemot 1.vietu Centrālās Eiropas atlases posmā.
   Finālturnīrā Francijā piedalījās 17 pasaules stiprākās komandas, dažādu kontinentu atlases posmu uzvarētājas.
Starp viņām mēs parādījām 16. rezultātu, mūžam paliekot breika vēsturē kā pirmā bērnu-jauniešu komanda (dejotāji no 8 līdz 15 gadiem), kuri tika uz profesionālo Pasaules čempionātu.
   Francijā pēc visu šovu noskatīšanās un novērtēšanas tiesneši izvēlējās 6 stiprākās, kuras tika battlos “komanda pret komandu”. Rezultātā, par uzvarētājiem kļuva Dienvidkorejas komanda “Jinjo”.
    Pateicāmies Daugavpils domei, Daugavpils pilsētai, J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijai, Daugavpils 10. vidusskolai, Edgaram Kucinam, vecākiem, draugiem un paziņām par atbalstu!

Komandas “Factory Kingz Daugavpils” vadītājs Andžejs Začiņajevs