Zināmi Latviešu valodas aģentūras konkursa “Pats. Pavasaris. Pasaule” laureāti

03.04.2019.

Latviešu valodas aģentūra (LVA) no 11. līdz 29.martam pirmsskolas un sākumskolas skolotājus kopā ar saviem audzēkņiem aicināja piedalīties konkursā “Pats. Pavasaris. Pasaule”, organizējot nodarbību vai stundu. —–

Veidojot stundu, tika rosināts izmantot materiālus no LVA mājas lapas www.valoda.lv sadaļas „Māci un mācies latviešu valodu” (http://maciunmacies.valoda.lv/images/speles/abece/sakt.html; http://maciunmacies.valoda.lv/images/speles/spele_3/aiziet.html; http://maciunmacies.valoda.lv/images/speles/Lasi_un_raksti.pdf), bet izvēlēties tikai tos materiālus, kas atbilst izvirzītajam nodarbības mērķim un konkursa tēmai „Pats. Pavasaris. Pasaule”.

Konkursā piedalījās vairāk nekā 30 pirmsskolas un sākumskolas no visas Latvijas. Esam lepni, ka laureātu vidū ir arī 10 mūsu pilsētas izglītības iestādes. Balvā no LVA ir mācību materiāls “Atver pasauli”, kas domāts 5–8 gadus veciem bērniem latviešu valodas apguvei, ko varat saņemt Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldē, sazinoties ar I.Bohāni (tālr.65432102).

Laureātu saraksts atrodams >>”>šeit.