Skolu ziņas: Es skrienu, tu skrien, mēs skrienam – un uzvaram!

19.09.2019.

Š.g. 18.septembrī Daugavpils 3.vidusskolas skolēni pie Stropu estrādes aktīvi pavadīja laiku pēc mācību stundām, pārstāvot skolu Daugavpils pilsētas skolēnu spartakiādē rudens krosa stafetēs 2000.-2009.g.dz. izglītojamajiem. Neskatoties uz nepatīkamajiem laika apstākļiem – lietu un stipro vēju, mūsu skolēni aizstāvēja skolas godu un ieguva 1.vietu! Šī uzvara ir kā dāvana skolai tās septiņdesmitajā jubilejā. —–
Sacensībās piedalījās gan aktīvie jaunāko klašu skolēni, gan arī strādīgie vidusskolēni. Sportistiem bija ļoti patīkami skrējiena laikā dzirdēt līdzjutēju draudzīgo un jautro atbalstu visas distances garumā. Pateicoties skrējēju sasniegumiem, mūsu 3.vidusskolas sportisti dosies arī uz Preiļiem, kur notiks Latvijas čempionāts, kas būs liels izaicinājums. Mūsu skrējēji jau ir sākuši rūpīgi gatavoties sacensībām, turklāt katru dienu skolēniem atbalstu sniedz un ar padomiem palīdz lieliskie sporta treneri. Pateicoties skolotājiem, skolēniem ir motivācija ne tikai labi mācīties, bet arī būt aktīviem un sportiskiem. Mūsu skolai šajās sacensībās ir izdevies parādīt izcilu komandas garu un stipru raksturu. Es ļoti lepojos ar manas skolas sasniegumiem un esmu pārliecināta, ka čempionātā Preiļos mūsu aktīvākie un strādīgākie skolēni izcīnīs godalgotas vietas!
Sacensībās skolu pārstāvēja: Sabīne Steļmačonoka un Nadežda Sulaine (4.b klase), Artjoms Romanovs un Mihails Novikovs (5.b klase), Sofija Kožoroneka un Dāvids Daņilovs (5.c klase), Julianna Pozdņakova un Dēvids Kļimko (6.b klase), Juliāna Grinkeviča, Anna Lukjančika un Nikita Dimitrijevs (7.b klase), Artjoms Sokolovs (7.c klase), Iļja Zilis (8.a klase), Anna Jakimova (8.b klase), Evita Teivāne, Kristine Šervašidze, Ņikita Lomašs un Artūrs Užulis (9.a klase), Mareks Jakušenoks un Vladislavs Vegrčuks (10.b. klase), Raimonds Sproģis un Gaidars Mamedovs (11.a klase), Aurēlija Pastare un Anastasija Tiliševska (11.b klase) un Angelina Lavrinoviča (12.b klase).
Paldies skolotājiem Sergejam  Smirnovam un Sergejam Vasiļjevam par komandas sagatavošanu sacensībām!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils 3.vidusskolas
11.b klases skolniece
Aurēlija Pastare