22.aprīlī noslēdzās NVVST izaicinājumu spēle “Maini savus paradumus – Tu to vari!”

30.04.2020.

Organizatori cer, ka šī spēle padarīja skolēnu – konkursa dalībnieku ikdienu krāsaināku un interesantāku. Spēlē aktīvi iesaistījās arī daudzu bērnu vecāki, kuri sniedza nepieciešamo atbalstu uzdevumu veikšanā jaunākajiem konkursa dalībniekiem. —–
Izsakām pateicību tiem skolu koordinatoriem, kuri palīdzēja NVVST konkursa “Maini savus paradumus – Tu to vari!” norises nodrošināšanā, izsūtot skolēniem konkursa uzdevumus. Skolēniem bija jāiesaistās tādu uzdevumu veikšanā, kā zaļumu sēšanā un audzēšanā, kustību spēles organizēšanā savai ģimenei, veselīgu našķu gatavošanā, roku mazgāšanas veicināšanas plakāta veidošanā u.c.
Konkursā piedalījās skolēni no Aizkraukles novada vidusskolas, Balvu pamatskolas, Daugavpils Tehnoloģiju vidusskolas – liceja, Daugavpils 17.vidusskolas, Daugavpils 10.pirmsskolas izglītības iestādes un Daugavpils 26.pirmsskolas izglītības iestādes, Lazdonas pamatskolas, Valdemārpils vidusskolas, Valmieras sākumskolas, Vandzenes pamatskolas.
Skolēni, kuri iesūtīja vismaz 5 no 7 uzdevumiem, saņems dāvaniņas – vairākkārt uzpildāmo ūdens pudeli, daudzfunkcionālo šallīti, ko var izmantot arī kā galvassegu pavasara un vasaras karstajās dienās. Šīs dāvaniņas un/vai uzslavas raksti skolēniem tiks izsūtīti pa pastu.
Visaktīvākās bija Balvu pamatskolas 3.c klase ar skolotāju Žannu Ivanovu, kā arī Daugavpils 26.pirmsskolas izglītības iestāde. No šīm izglītības iestādēm iesaistījās vislielākais bērnu skaits. Šīm izglītības iestādēm tiks izsūtītas veicināšanas dāvaniņas – spēles.

Pielikumā pievienota kolāža, kurā redzami tikai daži no lieliski paveiktajiem darbiņiem konkursam, kā arī pievienots spēles attēls, kuru saņems skolas, no kurām iesaistījās lielākais skolēnu skaits.

Vēlot labu veselību un saulainu pavasari,
Lienīte Bebriša
Slimību profilakses un kontroles centra
Veselības veicināšanas vadības nodaļas
Veselības veicināšanas koordinatore
tālr. 67387603