Seminārs „Kā atrast prieku darīt”

19.10.2020.

Ikdienā mums katram ir veicami dažādi uzdevumi. Kad sākam domāt par to pildīšanu, nereti pieķeram sevi pie domas – Kā atrast prieku darīt? Vai tiešām šo darbu vajag darīt? Kāpēc tieši man tas jādara? Es taču šo uzdevumu vispār nevaru paveikt. Vai man rauties uz papildu darbu? —–

15.oktobrī Izglītības iniciatīvu centra projekta “Darbīgās kopienas” ietvaros Daugavpils kopienas aktīvisti satikās semināra „KĀ ATRAST PRIEKU DARĪT” otrajā nodarbībā, kuru vadīja profesionāla mediķe, sociālā darbiniece, koučs un lektore Sandra Zalcmane.

Semināra pirmā nodarbība notika 26.augustā un pārsteidza tās dalībniekus ar negaidītu satikšanos katram pašam ar sevi un iespēju iepazīt citu kopienas aktīvistu pieredzi, meklējot motivāciju kā neiegrimt ikdienas rutīnā.
Arī otrajā nodarbībā diskusijās ar sevi un saņemot tūlītēju un atklātu atgriezenisko saiti no kolēģiem tika meklēta tā motivācija, kas ar prieku un entuziasmu dod spēku jebkuru uzdevumu paveikt viegli, atrodot mūsu katra spēcīgos atsperes punktus, kas ļauj ikdienā izdarīt daudz un mērķtiecīgi.
Paldies Sandrai Zalcmanei par prasmīgo semināra vadību un jauko atmosfēru, sniedzot iespēju katram dalībniekam saprast un izvirzīt savu personīgo mērķi un izprast savas misijas būtību.

Projektu „Darbīgās kopienas” četrās Latgales pašvaldībās īsteno Izglītības iniciatīvu centrs sadarbībā ar British Council pārstāvniecību Latvijā. Projekta partneris un līdzfinansētājs ir Daugavpils pilsētas Izglītības pārvalde. Projekta “Darbīgās kopienas” galvenā ideja ir attīstīt izglītības iestāžu un vietējās kopienas sadarbības prasmes un iesaistīšanās iespējas, kā arī veicināt sociālo uzņēmējdarbību, plānojot un organizējot iedzīvotājiem saistošas aktivitātes, kuras dod labumu sabiedrībai un pozitīvi ietekmē vietējās kopienas ikdienu.

Papildu informācija:
Izglītības iniciatīvu centra projektu vadītāja Kristīne Liepiņa
Tālr.: 65235635
epasts: iic.kristine@gmail.com
http://iic.lv/projekti/darbigas-kopienas/    
www.facebook.com/Izglitibasiniciativucentrs
www.facebook.com/BritishCouncilLatvia/    
#DarbīgāsKopienas     #PeopleToPeople

Informāciju sagatavoja:
Projekta „Darbīgās kopienas”
vietējās kopienas koordinatore Daugavpilī Arvita Jukša
tālr: 26825598; e-pasts: arvita.juksa@inbox.lv