Austrumlatvijas literārā akadēmija aicina topošos literātus pieteikties radošās rakstniecības nodarbībām

02.11.2021.

Austrumlatvijas literārā akadēmija (ALA) aicina talantīgus un radošus topošos literātus pieteikties radošās rakstniecības nodarbībām, radošajām darbnīcām un meistarklasēm Daugavpils Universitātes literatūrzinātnieku, profesionālu rakstnieku, publicistu, tulkotāju un izdevēju vadībā. ALAs nodarbībās piedalās un tiek konsultēti latviski, latgaliski, krieviski, poliski rakstoši dažādu vecumu topošie autori. —– 

Šajā sezonā akadēmijas darbs notiks attālinātā formātā. Nodarbības notiks divas reizes mēnesī. Piedalīšanās akadēmijas nodarbībās ir pilnībā bez maksas.

Pieteikties ALAs programmai var jebkurā laikā, rakstot uz e-pastu aladu@inbox.lv. Interesenti var apmeklēt arī vienu vai vairākas konkrētas nodarbības.

Nākamā nodarbība gaidāma jau 8.novembrī.

Austrumlatvijas literārās akadēmijas vadītāja ir akadēmiķe, profesore, literatūrzinātniece Maija Burima.

Austrumlatvijas literārā akadēmija ir izveidota Daugavpilī 2012.gadā. ALAs misija ir rakstniecības popularizēšana Latvijā un Latvijas diasporā pasaulē; programmas mērķis – izveidot instrumentu rakstniecības prasmju izveidei un popularizēšanai, piesaistot Latvijas kultūrtelpai jaunus literātus.

ALAs darbību koordinē Daugavpils Universitātes Mūžizglītības, kultūras un zinātnes komunikācijas biedrība “Intelekta parks”, sadarbībā Latvijas Rakstnieku savienību. Akadēmija tiek īstenota ar Kultūras ministrijas finansiālo atbalstu.

Papildinformācija:
Austrumlatvijas literārā akadēmija
aladu@inbox.lv
https://aladu.mozello.lv/