Izglītības iestāžu pašpārvalžu izglītojošais cikls „Līderība”

15.03.2022.

16.martā jaunieši tiek aicināti piedalīties izglītojošā ciklā „Līderība”, kas tiek organizēts ar mērķi veicināt Daugavpils izglītību iestāžu pašpārvalžu sadarbību, iniciatīvas izglītības iestādēs un pilsētas mērogā. —– 

Tiešsaistes pasākumā, kurš notiks ZOOM platformā no plkst.13.00 līdz plkst.16.00, būs iespēja piedalīties 2 lekcijās, kuras viena otru papildinās un “atvērs” jauniešiem jaunu perspektīvu par savu potenciālu.

Pirmā lekcija radīs ieskatu par to, kādus paņēmienus izmantot, lai veidotos, kļūtu par līderi un īstenotu sev aktuālas iniciatīvas. Lekciju vadīs izaugsmes platformas “MeYou.One” treneri un kouči Ieva un Henriks Johansoni (Ieva un Henric Johansson). Izmantojot interaktīvās metodes, dalībniekiem būs iespēja savstarpēji veidot jaunu soli sadarbībai un projektu īstenošanai.

Savukārt otrajā lekcijā Viestura Meikšāna, Runas skolas vadītāja un līderu trenera, vadībā katram dalībniekam būs iespēja atklāt prezentēšanas trikus un uzreiz tiešsaistē “patrenēt” savas prezentēšanas prasmes, lai nākotnē savu ideju izceltu unikālāk un pārliecinošāk.

Pieteikties pasākumam iespējams šeit: https://ej.uz/lideriba2022

Papildus informācijai var sazināties ar projekta vadītāju Santu Upīti, tālr. 25125280

“Projekts īstenots Izglītības un zinātnes ministrijas Jaunatnes politikas valsts programmas 2021.-2023. gadam valsts budžeta finansējuma ietvaros”.