Daugavpils Jauniešu iniciatīvu centrā notiks spēle “Warhammer 40 000”

Š.g. 28.oktobrī Daugavpils Jauniešu iniciatīvu centrā, biedrība „IIC DINO”  organizēja stratēģisku galda spēli “Warhammer Underworlds”, kura notika projekta “Attīstošo spēļu klubs” ietvaros.  Spēles dalībnieki ar savu vienību piedalījās izmisīgā cīņā, kas notika dažādos spēles laukumos. Viņu panākumi tika mērīti slavas punktos, kurus varēja saņemt par uzdevumu izpildīšanu un pretinieku uzvarēšanu. Tas, kurš spēles beigās bija ieguvis visvairāk punktu, kļuva par uzvarētāju. —– 

4.novembrī plkst. 16.00 Jauniešu iniciatīvu centrā (Raiņa ielā 69) notiks nākamā stratēģiskā galda spēle “Warhammer 40 000”.

“Warhammer 40 000” ir aizraujoša galda spēle ar miniatūru kolekcionēšanu, kuru katrs izveido un izkrāso pats ar savām rokām! Spēles darbība norisinās tālās nākotnes drūmajā tumsā, kur varenas armijas saduras bezgalīgās kara plosītās pasaulēs, un cilvēce ir izolēta, no visām pusēm to ieskauj briesmas, ķeceri, mutanti un citplanētieši.

Šo jaunatnes iniciatīvas projektu pilnībā finansē Eiropas Sociālā fonda projekts Nr.8.3.4.0/16/I/001 “Atbalsts priekšlaicīgas mācību pārtraukšanas samazināšanai” (PuMPuRS).

Informāciju sagatavoja:
Biedrība “IIC DINO”