VISC aicina piedalīties konferencē “Pirmsskolu mācīšanās konsultanti pašvaldībās: iespējas un izaicinājumi”

Valsts izglītības satura centrs sadarbībā ar Izglītības iniciatīvu centru š.g. 9. decembrī no plkst.10.00 līdz plkst.13.00 organizē tiešsaistes konferenci “Pirmsskolu mācīšanās konsultanti pašvaldībās: iespējas un izaicinājumi”.

Konferences mērķis ir attīstīt pirmsskolu mācīšanās konsultantu darbību pašvaldībās un pirmsskolas izglītības iestādēs profesionālā atbalsta sniegšanai pirmsskolas pedagogiem un izglītības iestāžu vadītājiem;  popularizēt pašvaldību pieredzi un rast iespējamos risinājumus pirmsskolu mācīšanās konsultantu efektīvai darbībai pašvaldībās un tīklojuma veicināšanai.

Konference adresēta pašvaldību izglītības pārvalžu vadītājiem, speciālistiem, pirmsskolu mācīšanās konsultantiem un konsultantiem – ekspertiem, pirmsskolas izglītības iestāžu vadītājiem un citiem interesentiem.

Vairāk par konferences norisi un pieteikšanos (konferencei jāpiesakās līdz 08.12.2022.): https://www.visc.gov.lv/lv/jaunums/visc-aicina-piedalities-konference-pirmsskolu-macisanas-konsultanti-pasvaldibas-iespejas-un-izaicinajumi