Iepazīšanās nodarbība siltajos graudos “Laimes bļoda”

Š.g. 28. septembrī plkst. 12.00 J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijā  (Marijas ielā  1E, aktu zālē) notiks iepazīšanās ar Inesi Grīnvaldi, kura ir attīstošo nodarbību siltajos graudos metodes autore. 

SIA “BeATUS” ir sociāls uzņēmums (zīmols – Laimes bļoda), kura mērķis ir mazināt ilgstoša stresa radītos traucējumus bērniem un jauniešiem.
3 gadu laikā pakalpojums sniegts vairāk kā 3000 bērniem un pusaudžiem, ir apmācīti 40 speciālisti un nodarbības siltos graudos pieejamas 14 vietās Latvijā.  Sociālais uzņēmums kļuvis Starptautiskās organizācijas “Reach for Change” “Pārmaiņu līderi 2020”. 2021. gadā saņēmis balvu kā gada pakalpojuma sniedzējs Ķekavas novadā, Dižprojekta balvu Lauku atbalsta dienesta projektā, kā arī citas nozīmīgas balvas.
Uzņēmumam ir cieša sadarbība ar Ķekavas novada domi. Ķekavas, Vecumnieku, Bauskas, Baldones sociālie dienesti iegādājas pakalpojumu, lai palīdzētu ģimenēm, kurās bērni cieš no stresa radītiem traucējumiem. Pakalpojumu Sociālo darbu veicējiem iesaka arī Rīgas domes Labklājības departamenta Sociālās pārvaldes Sociālo daļas darbinieki.
2022.gadā “Laimes bļodas” un Latvijas Universitātes veiktā pētījuma rezultāti liecina, ka 70% bērnu jau pēc četrām nodarbībām siltajos graudos uzlabojas miegs, runas un adaptēšanās spējas un mazinās trauksme, bailes un sasprindzinājums. Par uzlabojumiem liecina arī vecāku anketu rezultāti un mūsu speciālistu pieredze.

Pakalpojums ir attīstošas nodarbības silto graudu kastē, kurā speciālists, sadarbojoties ar vecākiem, palīdz novērst bērnu un jauniešu stresa radītos traucējumus, uzlabojot fizisko un psihoemocionālo stāvokli. Izzinot sevi un savas emocijas, bērni mācās stresa noturību, ko rada gan iekšējie, gan ārējie stresori, iepazīst situācijas, kuras var izraisīt ilgstošu stresu, un apgūst prasmi reaģēt uz tām. Uzņēmums piedāvā arī iegādāties mūsu jaunās silto graudu kastes modeli, kā arī speciālistu apmācību.

Tikšanās notiks sarunas un diskusijas veidā. Būs iespēja izmēģināt praktiski padarboties siltajos graudos.

Mērķauditorija – pedagogi, psiholoģi, logopēdi, speciālie pedagogi u.c. ar ģimenēm strādājošie speciālisti. 

Programmas plāns:
28. septembrī plkst. 12.00
1. No plkst. 12.00 līdz plkst. 12.40 –  Iepazīšanās ar autoru un metodiku;
20 min. kafijas pauze
2. No plkst. 13.00 līdz plkst. 13.40 – Praktiskie vingrinājumi un jautājumi.
Pieteikties, aizpildot pieteikuma anketu līdz 22.septembrim: https://forms.gle/mBs7AzmVvJqW38mY6

Vairāk par pakalpojumu:
Mājas lapā facebook https://www.facebook.com/Laimesbloda/about
https://www.therapygrains.com/

Ja vēlaties uzzināt vairāk:
Metodes autore Inese Grīnvalde-mob.tel. 28374952
Organizatore psiholoģe Diāna Rozenfelde- mob.tel. 26849646