Papildinām zināšanas par Latviju Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzejā

Nedēļā no š.g. 6. līdz 10. novembrim Daugavpils Zinātņu vidusskolas 2. klašu skolēni devās uz Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeju, kur apmeklēja muzejnodarbību “Ko tu zini par Latviju?” Skolēnus laipni sagaidīja muzeja darbiniece, kura skolēnus iepazīstināja ar dažādiem interesantiem faktiem par mūsu dzimteni. Skolēni varēja parādīt arī savas zināšanas par Latviju, atbildot uz dažādiem jautājumiem un piedaloties Kahoot spēlē.

Nodarbības noslēgumā skolēni darbojās radošā darbnīcā un izgatavoja skaistas koka medaļas, uz kurām ar akrila krāsām attēloja kādu simbolu, kas saistās ar Latviju.

Jautājot pašiem nodarbības dalībniekiem par piedzīvoto, tika saņemtas tādas atbildes: “Mums ļoti patika šī nodarbība – bija interesanti uzzināt jaunus un interesantus faktus par Latviju” (Aleksandra, 2. c klase un Adelīna, 2. e klase); “Mums ļoti patika spēlēt Kahoot spēli un sacensties zināšanās ar klasesbiedriem dažādās komandās (Andrejs, 2. e klase un Diana 2. c klase); ”Tas bija tik aizraujoši – pašiem zīmēt savu medaļu ar dažādiem Latvijas simboliem!” – mirdzošām acīm stāsta Anna, Aleksandrs un Daniels, 2. c klase.

Liels paldies kultūrizglītības programmai “Latvijas skolas soma” par iespēju papildināt savas zināšanas un prasmes radošā un interesantā nodarbībā!

Latvijas skolas soma logotips

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Zinātņu vidusskolas
2. c klases audzinātāja
Iveta Kaķeševa