Latgales biznesa mēnesis – jauniešu motivācijas pasākumu cikls Latgales pašvaldībās

 04.12.2013.

Kā informē Latgales uzņēmējdarbības centrs (LUC), sākot ar 2013.gada novembra otro pusi dažādās Latgales pašvaldībās tiek organizēts jauniešu motivācijas pasākumu cikls. Pasākumu ietvaros Latgales jaunieši interaktīvā formā tiek informēti par uzņēmējdarbības attīstības iespējām un atbalsta mehānismiem, kas ir pieejami šobrīd un būs pieejami arī turpmāk.—–Ar savu veiksmīgo pieredzi uzņēmējdarbībā dalās pieredzējušie un jaunie uzņēmēji.
Arī Daugavpils pilsētā ir ieplānots pasākums izglītības iestāžu jauniešiem.
Š.g. 6. decembrī Daugavpils pilsētas domes Konferenču zālē plkst. 9.00 uz izglītojošu semināru tiek aicināti Daugavpils izglītības iestāžu jaunieši, kur profesionāla moderatora vadībā uzzinās par uzņēmējdarbības uzsākšanas pamatiem, kā arī būs iespēja uzdot jautājumus kādam no vietējiem jaunajiem uzņēmējiem.
Aktīvākie un motivētākie jaunieši tiks aicināti uz Latgales biznesa mēneša noslēguma pasākumu Daugavpilī 12.decembrī. Noslēguma pasākuma ietvaros jauniešiem tiks radīta iespēja apmeklēt vienu no modernākajām ražotnēm Latgalē, kā arī tiks organizētas citas aktivitātes.
Avots: Latgales uzņēmējdarbības centra (LUC) ziņas (03.12.2013.)  www.latgale.lv 

Informāciju sagatavoja:
Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes
Profesionālās, interešu un pieaugušo izglītības nodaļas
pedagoģe – karjeras konsultante
Santa Čeirāne
t. 65407437, t. 29196866
santa.ceirane@daugavpils.lv