Jaungada egle labākajiem pilsētas skolēniem

 19.12.2013.

Pagājušajā gadā pilsētā ir izveidojušās divas skaistas un interesantas svētku svinēšanas tradīcijas – Jaungada egle labākajiem visu pilsētas izglītības iestāžu izglītojamajiem un Masku gājiens. —–Arī šogad, 17.decembrī Vienības nama skaisti noformētā koncertzālē uz Jaungada egli plkst. 14.00 sapulcējās pilsētas skolu 1.-6.klašu skolēni, kā arī Bērnu un jauniešu centra „Jaunība” interešu izglītības pulciņu skolēni, bet plkst. 17.00 – visu pilsētas skolu 7.-12.klašu skolēni un profesionālās izglītības iestāžu izglītojamie.
Jaunāko klašu skolēniem svētku koncertu sarīkoja BJC „Jaunība” kolektīvi, kurus ar prieku uzņēma gan skolēni, gan viņu vecāki. Šajā pasākumā skolēnus izklaidēja arī Latviešu kultūras centra darbinieki – Salavecis un Pasaku varoņi.
Vecāko klašu un profesionālās izglītības iestāžu izglītojamajiem izklaides programmu sagatavoja mūsu sadarbības partneris – Jaunatnes departaments – un novadīja Milena Rožanska. Šajā pasākumā jauniešiem bija iespēja izkustēties, sadraudzēties un baudīt kopā būšanas brīžus.
Dāvanas izglītojamajiem sarūpēja un uzdāvināja Vispārējās un profesionālās izglītības pārvalde.
26.decembrī visus pilsētas izglītojamos gaidīsim Vienības laukumā plkst.12.00 Masku gājienā!

Informāciju sagatavoja:
Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes
Profesionālās, interešu un pieaugušo izglītības nodaļas vadītāja
Lidija Plavinska
t.65407437