Ar diplomiem – no angļu valodas olimpiādes!

28.12.2013.

13.decembrī Preiļu Valsts ģimnāzijā notika Latgales reģiona 4.atklātā angļu valodas olimpiāde, kurā piedalījās 119 10.-12.klašu skolēni no 45 skolām. Daudzi no viņiem uzrādīja labus rezultātus, veicot valodas lietojuma, lasīšanas un klausīšanās prasmes uzdevumus, kuru sastādīšanā un olimpiādes organizēšanas darbos piedalījās Preiļu Valsts ģimnāzijas angļu valodas skolotājas Anna Verza, Anna Svile, Antra Gertmane un novadu apvienības angļu valodas skolotāju metodiskās apvienības vadītāja Nadežda Hļebņikova.—–
Mums ir liels gods pateikt, ka vislabāk olimpiādē startēja, sasniedzot 92 punktus no 100, un 1.vietu ieguva Agnese Gržeļahovska no Daugavpils Valsts ģimnāzijas. Arī pagājušajā gadā Latgales reģiona 3.atklātājā angļu valodas olimpiādē viņa bija 1.vietas ieguvēja. 1.vietas diplomus saņēma arī Laura Sproģe no Daugavpils Valsts ģimnāzijas (90 punkti), Viesturs Ružāns no Rēzeknes 1.vidusskolas (89 punkti) un Ieva Ķilla no Siguldas Valsts ģimnāzijas (86 punkti). Kopumā 40 olimpiādes dalībnieki tika apbalvoti ar diplomiem par godalgotas vietas iegūšanu un grāmatām, kuras tika iegādātas ar Preiļu Valsts ģimnāzijas atbalstu.
Mūsu pilsētu Latgales reģiona 3.atklātajā angļu valodas olimpiādē godam pārstāvēja 23 skolēni, atvedot divus diplomus par 1.vietu, divus – par 2.vietu, trīs – par 3.vietu, kā arī piecas atzinības. Apsveicam 2.vietas ieguvējas (iegūti 80-85 punkti) Jekaterinu Zavjalovu (Daugavpils 3.vidusskola) un Anastasiju Škuļepu (Daugavpils Krievu vidusskola – licejs), 3.vietas (76-79 punkti) ieguvējus Pāvelu Dimitrijevu (Daugavpils 9.vidusskola), Žani Sauleviču (Daugavpils Valsts ģimnāzija) un Paulu Pudāni (Daugavpils Valsts ģimnāzija), atzinības (72-75 punkti) saņēmējus Ilmāru Kusiņu (Daugavpils 12.vidusskola), Irīnu Smirnovu (Daugavpils Krievu vidusskola – licejs), Raiti Miglānu (Daugavpils Valsts ģimnāzija), Kristīnu Bļinovu (Daugavpils Krievu vidusskola – licejs) un Sergeju Jermašonoku (Daugavpils 16.vidusskola)! Paldies skolotājām, kuras palīdzēja skolēniem sagatavoties olimpiādei: Natālijai Seļinai (Daugavpils 12.vidusskola), Ilonai Derjuginai un Alīnai Jeremenko (Daugavpils 3.vidusskola), Irinai Starovoitovai un Zinaidai Jasinskai (Daugavpils 9.vidusskola), Dorai Braunei, Irinai Bučinskai un Svetlanai Veligurai (Daugavpils Krievu vidusskola – licejs), Inesei Barkovskai un Oksanai Petaško (Daugavpils Valsts ģimnāzija), Irinai Savkinai (Daugavpils 16.vidusskola), Žannai Papenokai (Daugavpils 13.vidusskola), Marinai Koževņikovai (Daugavpils Centra vidusskola), Vladimiram Skjorikovam (Daugavpils 10.vidusskola) un Ņinai Šukstei (J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzija)!

Avots http://www.pvg.edu.lv/

http://www.pvg.edu.lv/pasakumi/anglu_valoda_2013/anglu_valoda_2013_rezults.htm

Informāciju sagatavoja:
Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes
izglītības metodiķe
Ilona Ustinova
t.65432102