Mis un Misters Saskaņas pamatskola 2014

24.02.2014.

Skaistums un gudrība vienmēr ir cienīti, un nav neglītu cilvēku, jautājums ir tikai par to, kā mēs sevi izglītojam, kopjam, un vēl viena svarīga iezīme – kā mēs uzvedamies.
14.februārī Saskaņas pamatskolā notika skaistuma un inteliģences konkurss „Mis un Misters Saskaņas pamatskola”. Konkursā piedalījās zinātkāri, radoši, mērķtiecīgi skolēni, kas vēlējās iegūt jaunu pieredzi.—–
Šogad savus priekšnesumus gatavoja konkursa dalībnieki – septiņi pāri no 6.- 9.klasēm. Ir patīkami vērot skolēnu izaugsmi gan mēģinājumu, gan pasākuma laikā. Konkursa gaitā skolēni parādīja savu iekšējo skaistumu – intelektu, atraktivitāti, atjautību, prezentējot sevi, rādot prasmi aktiermākslā, runājot dzeju, demonstrējot ritma izjūtu, plastiku, dejojot savu iestudēto deju. Dejojot valsi, skolēni rādīja sadarbības prasmes ar citiem konkursa dalībniekiem.
Noteikt konkursa uzvarētājus mums palīdzēja žūrija un skatītāji. Žūrijas komisija noteica titulus „Mis un Misters Saskaņas pamatskola” un „Vice Mis, Vice Misters Saskaņas pamatskola”. Šogad žūrijā tika aicināti skolas absolventi, citu skolu skolēni, Daugavpils pilsētas Domes Jaunatnes departamenta pārstāvji un foto kompānijas „Smaids” pārstāvis.
Konkurss parādīja ļoti labu sadarbības formu starp Saskaņas skolas skolēniem un skolas absolventiem, kuri palīdzēja sagatavot priekšnesumus un vadīt pasākumu.
Piedalīšanās konkursā veicina skolēnu pašapziņu vēlmi kļūt labākiem, sasniegt savus mērķus un pārvarēt grūtības, attīsta prasmi piedalīties pasākumos un organizēt tos. Paldies visiem konkursa dalībniekiem un organizētājiem! Labs darbs, kas labi padarīts!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils Saskaņas pamatskolas
direktores vietniece audzināšanas jomā
Dace Plociņa
t. 29361065