Dāvana „Zīļuka” bērniem

16.05.2014.

Tuvojas izlaidumu laiks, drīz mazie „zīļuki” dosies uz skolu un teiks ardievas bērnudārzam. Pirms lielā notikuma, bērnus sagaidīja pārsteigums – 14.maijā Daugavpils pilsētas 26.pirmsskolas izglītības iestādi „Zīļuks” apciemoja Daugavpils 17.vidusskolas skolēni un parādīja pirmsskolēniem leļļu teātra izrādi „Namiņš”.—– Cik liels bija bērnu prieks par skolēnu veikumu, kuri paši runāja lomas un darbojās ar roku lellēm!
Izsakām lielu pateicību skolotājai Olgai Griņokai, 4.a un 2.a klases skolēniem un 17.vidusskolas administrācijai par sadarbību! Paldies par šo dāvanu!
Bet tas vēl nav viss, 15.maijā pie „Zīļuka” audzēkņiem atnāca Daugavpils Baltkrievu kultūras centra pārstāves un iepazīstināja bērnus ar baltkrievu kultūru kā daudznacionālās Daugavpils daļu: tika stāstīta pasaka, minētas mīklas, dziedāta dziesma un dejota baltkrievu polka. Bērni ar prieku aktīvi iesaistījās piedāvātajās aktivitātēs un, priekšnesumam beidzoties, pat iemācījās atvadīties baltkrievu valodā.
Iestādes vārdā pateicamies Baltkrievu kultūras centra vadītājai Žannai Romanovskai, priecājamies par šo izglītojošo nodarbību un ceram arī uz turpmāku sadarbību!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas
26.pirmsskolas izglītības iestādes
vadītājas vietniece
Ilze Zīle