Apbalvoti sākumskolas pilsētas olimpiāžu uzvarētāji

26.05.2014.

15.maijā viesmīlīgajā J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijā pulcējās pilsētas sākumskolas olimpiāžu uzvarētāji un viņu skolotāji.
Klātesošos sveica J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas direktore Gaļina Smuļko un Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes Izglītības satura nodaļas vadītāja Ināra Sprindžuka.—–
Šajā mācību gadā notika vairākas pilsētas olimpiādes: dabaszinību olimpiāde 2.klasei, latviešu (dzimtās) valodas olimpiāde 3. un 4.klasei, latviešu valodas olimpiāde mazākumtautību skolu 3. un 4.klasei, krievu valodas olimpiāde 4.klasei, matemātikas olimpiāde 3. un 4.klasei.
Diplomus par iegūto 1.vietu un pārsteiguma balvas saņēma 9 skolēni, par 2.vietu – 15 skolēni, par 3.vietu – 29 skolēni, Atzinības rakstu – 24 skolēni. Pateicības par radošu darbu un profesionālo meistarību skolēnu sagatavošanā pilsētas olimpiādēm sākumskolā saņēma 60 pedagogi.
Pasākuma dalībniekus iepriecināja J.Pilsudska Daugavpils valsts poļu ģimnāzijas skolēni ar jaukiem un neparastiem priekšnesumiem.
Pateicamies skolas kolektīvam par viesmīlīgo uzņemšanu!

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils pilsētas Izglītības pārvaldes
sākumskolas metodiķe
Iveta Lukaševiča