Video konference starp Latviju un Rumāniju

06.06.2014.

Š.g. 29.maijā plkst. 11.00 sākās video konference starp Daugavpils 12.vidusskolas un Liceul de Arte no Alba Jūlijas, Rumānijas projekta komandām.—– Eiropas Savienības Mūžizglītības programmas Comenius apakšprogrammas divpusējās partnerības projekta „Vilciena biļete uz Eiropu. Valodas apzināšanās ar vizuālo mākslu palīdzību” („Train Ticket to Europe. Language Awareness through Visual Arts”) ietvaros plānotā video konference noritēja ļoti veiksmīgi, un tā bija pozitīvām emocijām piesātināta atkalredzēšanās.
Konferences gaitā tika izvērtētas projektā paveiktās aktivitātes, sasniegtie rezultāti, kas ir realizējušies izveidotā Valodas apguves materiālu komplektā, kas ietver rumāņu / latviešu valodas apguves materiālu, audio materiālu, valodas plakātus, vizuālo vārdnīcu u.c. Projekta realizēšanas laikā izveidotajā TTE LAVA (projekta akronīms) virtuālajā klasē etwinning (http://new-twinspace.etwinning.net/web/p90178) jebkuram interesentam ir pieejami projekta rezultāti.
Balstoties uz projekta izvērtējumu, abas projektā iesaistītās komandas ir ļoti gandarītas par iespēju darboties šajā projektā un apmierinātas ar sasniegtajiem rezultātiem.

Informāciju sagatavoja:
Daugavpils 12.vidusskolas
angļu valodas skolotāja
Aiva Ozoliņa