Daugavpils Universitātē jauna 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programma – “Informācijas tehnoloģijas”!

      01.09.2014.

Daugavpils Universitātē turpinās studentu uzņemšana studijām jaunā 1.līmeņa profesionālās augstākās izglītības studiju programmā “Informācijas tehnoloģijas”.

Studējot šajā studiju programmā, ir iespēja iegūt Datorsistēmu un datortīklu administratora kvalifikāciju.—– Studiju laikā tiek apgūtas prasmes lietot informācijas tehnoloģiju nozares standartus un tehnisko dokumentāciju; veikt datorsistēmu un datortīklu projektēšanu, kā arī veikt esošās datortehnikas, programmatūras un esošā datortīkla inventarizāciju; ievērot iekārtu ekspluatācijas, darba drošības, ugunsdrošības, elektrodrošības un apkārtējās vides aizsardzības noteikumus; veikt sīkus datortehnikas remontdarbus, instalēt un konfigurēt programmatūru, uzstādīt un konfigurēt datortehniku; administrēt datortīkla servisus un datņu sistēmu; izmantot progresīvo darba pieredzi un jaunākos tehniskos risinājumus.

Studiju programmā „Informācijas tehnoloģijas” var studēt ikviens, kam ir vidējā izglītība. Studiju programma tiek realizēta par budžeta līdzekļiem pilna laika klātienes studijās – 2 gadi.

Papildu informācija:
Informātikas katedra
Parādes iela 1 – 413. kab
t.: 65427814
e-pasts: ik@du.lv